BEOORDELING NETWERK

Dorrit van Rosmalen

(Kandidaat)

Kasper is to the point, eerlijk en doelgericht. Hij windt er geen doekjes om. Wat hem onderscheidend maakt is dat hij in staat is een goed karakterbeeld te schetsen waardoor hij een zesde zintuig heeft om te weten of een kandidaat past binnen de aangeboden functie. Daarnaast kan hij met de juiste prikkels de kandidaat in haar kracht zetten.

Rik Buning

(Kandidaat)
Interim manager

Ik heb 2 interim opdrachten via Kasper mogen doen en heb de samenwerking hiervoor als zeer prettig ervaren. Kasper is professioneel, kritisch, weet waar hij over praat, kent zijn netwerk, heeft een open karakter en is eerlijk in zijn feedback. Hij bereid zijn zaken goed voor zowel bij onze kennismaking als voorstel bij opdrachtgever. Kasper geeft de opdrachtgever net wat extra (persoonlijke) informatie, naast de bekende Curriculum Vitae, over de betreffende kandidaat. Ik kan uit mijn eigen ervaring spreken dat deze service zelden wordt gegeven. Dit geeft aan dat hij niets aan het toeval wil overlaten en de opdrachtgever hiermee een extra service biedt. Ook gedurende de opdracht houdt hij geregeld vinger aan de pols bij zowel kandidaat als opdrachtgever over de voortgang. De betrokkenheid hierbij is groot. Kasper krijgt een dikke 9 voor zijn manier van werken zoals ik die heb ervaren.

Sonja Weijers

(Kandidaat)

Al hoewel ons contact nog maar van zeer recente aard is wil ik je alvast feedback geven op mijn ervaringen tot nu toe. Ik ervaar de bemiddeling door Kasper als zeer persoonlijk door de uitstekende feedback die hij geeft tijdens gesprekken. Ter voorbereiding van een gesprek geeft hij goede tips over het bedrijf en wat de belangrijkste aspecten van de functie zijn. Wat ik persoonlijk ook belangrijk vind dat hij zich houdt aan gemaakte afspraken betreffende contactmomenten.

Matthijs Hubbers

(Kandidaat)

Kasper belde mij op mijn gsm op vakantie. Direct kwam hij to the point en via de app onstond een afspraak vlak na mijn terugkeer. Een passende rol, met nog veel onbekende parameters vooral in de (nabije) toekomst van het bewuste bedrijf. Dat deed hem besluiten om mij voor te stellen, immers zijn opdracht was: zoek een rechterhand waar de CFO veel aan over kan laten, ook onverwachte issues. Dat deed Kasper besluiten iets boven het profiel te zoeken en zo kwam hij bij mij. Hij was daar naar mij, maar ook naar de opdrachtgever, duidelijk in. Niet vaak zie je een recruiter die af durft te wijken van een profiel, of iets extra’s daar aan toe voegt! Dat uiteindelijk de opdrachtgever zich aan zijn eigen (budgettaire) kaders hield is zijn goed recht, maar zonder Kasper was deze optie nooit besproken geweest.

Sander Glas

(Kandidaat)
Interim manager

Wat mij erg aanspreekt in het contact met jou is de snelheid en openheid in de communicatie. In het voortraject ben je steeds open en transparant geweest over het proces en de voorwaarden van de mogelijke opdracht. Tijdens de uitvoering van mijn rol toonde je betrokkenheid bij mijn opdracht door regelmatig te informeren over hoe het ging bij de opdrachtgever en waar ik tegenaan liep. Al met al een zeer positieve ervaring voor de bemiddeling van een opdracht, waardoor ik hoop in de toekomst nogmaals samen te kunnen werken. Wat je in mijn ogen kunt verbeteren, is het investeren in face-to-face contact. Mogelijk dat we elkaar heel kort de hand hebben geschud op jullie kantoor, maar dat is m.i. niet voldoende. Bij opdrachten via andere bemiddelingbureaus zit ik zeker eens per 3 maanden eens samen met een kop koffie of lunch. Hierdoor bouw je volgens mij op een effectievere wijze aan de persoonlijke relatie. Bovenstaande punten in ogenschouw genomen, zou ik de dienstverlening een 8 geven. Een 9 voor de profesionele en transparante afhandeling van de bemiddeling, een 7 voor het onderhouden van contact.